Passbokning och översikt

Dagens Pass – Passar alla nivåer av utövare. Oavsätt om du tränat länge och är rutinerad, eller bara tränat någon månad är dagens pass utformade så de kan skalas upp i svårighetsgrad, eller skalas ned i svårighetsgrad. Beroende på atletens förmåga och status i kropp samt sinne.

Nybörjare/ Prova På – Precis som passet beskriver är dessa pass utformade för dig som är totalt grön på CrossFit eller träning som stort.

Här går vi igenom grundrörelser så som Knäböj, Marklyft, Pressar, och andra grundrörelser. Vi pratar även helhet med kost, hur man kan tänka när man lägger upp en strategi inför olika pass. Vad paceing är och nöter teknik.

Under prova på-passen är det repetition som gäller. Vi coacher finns till hands och stöttar, men vi kommer kräva att du är villig att göra jobbet för att lära dig.

RX – Detta är fortsättare-/avancerad nivå.

Här krävs förkunskap inom CrossFit. För att delta i dessa pass skall atleten ha genomfört och klarat testmomenten som Head Coach Danne utformat.

Tanken med RX-passen är att vi på Östlandet CrossFit skall kunna erbjuda ett bredare utbud för våra medlemmar, utmana dom i övningar och kunskapsnivåer.

Olympiska Lyft – Teknisk fokus i ryck, frivändning och överstöt, samt flera olika satelitövningar kring dessa lyft.

Även här finns en fortsättare-nivå. Där viss förkunskap och rörelsekännedom krävs utav atleten.

Discofredag -Fokus på Hypertrofiträning.

Mycket tempostyrda övningar och kontrollerade rörelser som bygger upp kroppen.

Det brukar även kunna bli en och annan bicep curle som smyger sig in i dessa pass ? Det är ju trotts allt fredag..

#CardioLikeMange

Fokus på kondition och respiratorisk output.

Allt ifrån löpträning, roddmaskin, stalkmaskin & echobike används.

Passen bygger på allt ifrån långdistans till intervallträning.